MÈTODE BYOBU · L'EMPRENEDORIA PER L'AUTOOCUPACIÓ

 

El terme BYOBU significa la protecció contra la confusió, el desordre, l'omissió, la negligència, el cansament, la rutina o la procrastinació.

BYOBU pot arribar a ser la teva oficina portàtil.

 

L'origen del Mètode BYOBU es deu a la necessitat de trobar l‘espai de què es disposava quan es tenia un lloc de treball. Vol dir que ara s’està a l'atur però no aturat.

Per visualitzar i dissenyar el futur professional a desenvolupar, el mètode comença per la pròpia construcció d'aquesta útil eina i que és la base per a materialitzar l’emprenabilitat com una experiència multidisciplinar.

En si mateix constitueix un sistema de millora i actualització continu mantenint les idees ordenades de manera clara i senzilla. En la mesura que el projecte empresarial evoluciona i creix, s'anirà generant un estat molt creatiu.

Aquesta metodologia didàctica està inscrita en Re-crea, prova certificada del dipòsit d'una creació, d'acord el document ha estat dipositat en una hora i una data concreta (segell de temps). Cambra de Comerç de Barcelona. Barcelona Centre de Disseny BCD.

El Mètode ByobuEl Mètode Byobu [1.244 Kb]